För företag

Vi hjälper till att hålla dina medarbetare friska.

Vi på Fot och sko har lång erfarenhet av att hjälpa företag i alla branscher med rehabiliterande och förebyggande åtgärder.

Vi arbetar med kompletta lösningar för besvär från fot, knä, höft och rygg. Vi har en unik kombination av ortopedisk medicin, sjukgymnastik/fysioterapi och ortopedteknik.

Det ger en möjlighet till ett helhetstänk kring belastningsrelaterade besvär och möjliggör snabbt omhändertagande och åtgärder – korta ledtider och allt under ett och samma tak – en process som normalt tar flera besök hos olika vårdgivare kan göras vid ett och samma besök alternativt två.

företagslösningar som hjälper dina medarbetare att hålla sig friska och motverkar besvär och smärtor fot och sko gävle gävleborg
företagslösningar som hjälper dina medarbetare att hålla sig friska och motverkar besvär och smärtor fot och sko gävle gävleborg3

Från stora till små företag: Vi är din partner för arbetsplatsens välmående!

Vi har mångåriga samarbeten med de största företagen i Gävleborgsregionen men även en stor mängd små- till medelstora företag. Vi arbetar även mot försäkringsbolag med sjukvårdsförsäkringar.

Många arbeten innebär långa arbetspass stående och gående på hårda golv. Där kan skillnaden mellan en dåligt fungerande arbetssko till en komplett lösning med ex. korrigerande fotinlägg och en optimal sko kan vara enorm.

Bygg en starkare arbetsstyrka: minska sjukfrånvaron.

En stor del av sjukfrånvaro och nedsatt arbetsfunktion hänger ihop med belastningsrelaterade problem. Ett mycket bra sätt att snabbt hjälpa dina anställda som har behov är att kontakta oss för hjälp med en bedömning och förslag på åtgärd.

Det går nästan alltid att få bort/minska smärta och värk samt förbättra styrka och öka funktion. Självklart arbetar vi även förebyggande.

Ta kontakt med oss så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag. Vinsten för företaget är personal som mår bättre och minskad frånvaro.

 

Vi erbjuder helhetslösningar

företagslösningar som hjälper dina medarbetare att hålla sig friska och motverkar besvär och smärtor fot och sko gävle gävleborg