Tjänster

Hos oss får du alltid en grundlig och noggrann undersökning och vi strävar alltid efter att kunna bedriva vår verksamhet med högsta kvalitét. Vi är stolta över vår unika kombination av fysioterapi och ortopedteknik. 

Vi erbjuder

Funktionell rehabilitering

Vi är alla olika och har vid besvär unika behov för att på bästa sätt komma åt orsakerna till dem. Efter en undersökning där kvalitéten i dina rörelser bedöms och testas kan ett individuellt anpassat program läggas upp. För både hemmaträning eller på gym.
Boka tid nu!

 

Ortopedisk Manuell Terapi

Genom ortopedisk manuell terapi undersöker och behandlar vi ledstelhet, låsningar, muskulära besvär, akut eller kronisk smärta.
Boka tid nu!

 

Gång & löpanalys

Vi erbjuder avancerad gång och löpanalys. Vi filmar och med hjälp av professionell programvara analyserar vi ditt rörelsemönster utifrån dina behov. Oftast används ett gång/löpband men vi filmar även gående/löpande utan löpband om det fungerar bättre.
Boka tid nu!

 

Utformning av korrigerande fotinlägg

Efter gipsavgjutningar av din fot skapar vi korrigerande fotinlägg som passar just dig. Vi tar hänsyn till dina unika vinklar och rörelsemönster och tar sedan fram fotinlägg anpassade för alla typer av skor, exempelvis vardagsskor, träningsskor, sandaler, finskor eller skyddsskor.

Boka tid nu!

 

Akupunktur

Vi utövar västerländsk akupunktur som är en behandling vid smärta och värk i muskler och leder. Denna behandling hjälper även mot huvudvärk & migrän.
Boka tid nu!

 

Motions- och idrotts skadebedömning & rehabilitering

Vi har många års erfarenhet av idrottare från motions- till elitnivå i en mängd olika sporter.
Boka tid nu!

 

Tejpning

Vid besvärande hälsporre eller plantar fasciit erbjuder vi tejpning. Tejpning med stöd för fotvalvet ger en ordentlig avlastning för ömmande strukturer under foten. En stabil avlastning under en kortare period kan få smärtan och värken lägga sig snabbare än obehandlat.
Boka tid nu!

 

Företagslösningar

Är du och din personal ständigt på stående fot? Vi erbjuder företagslösningar där vi kan skräddarsy skor för din personal. Vi arbetar med alla typer av branscher, från ex tung industri till frisörer. I personalen ligger företagets framtid, varför inte investera i dem?
Kontakta oss!

 

Hur går det till?

2

Analys

Under besöket utför vi en ortopedmedicinsk undersökning och analyserar ditt rörelsemönster för att hitta orsaken till dina besvär. När vi ställt en diagnos kan vi ta fram en åtgärdsplan som passar dig. 

3

Åtgärd

När vi vet din diagnos strävar vi alltid efter att hitta en lösning som passar dig. Vi kan då göra formgjutningar av dina fötter och prova ut skor/sandaler/skyddskor.

4

Skapandet

Efter att vi gjutit av dina fötter får du åka hem medan vi skapar inlägg som passar just dina fötter. Vi tillverkar dina personliga inlägg efter dina behov i vår ortopedtekniska verkstad.

5

Leverans

När dina inlägg är klara är du välkommen att hämta ut dem. Om vi i tidigare skede sett att du behöver ytterligare hjälp med rehabiliteringsövningar går vi igenom dessa vid detta tillfälle. I detta steg är du självklart välkommen att boka ditt återbesök.