Om oss

Vårt mål är att ge dig snabb hjälp på absolut högsta nivå

Vi kan erbjuda dig en komplett funktionsanalys där vi undersöker om det är fotbesvär som leder till smärta i exempelvis knä, höft och rygg. Genom att utföra en gång- och/eller löpanalys i kombination med grundlig ortopedmedicinsk undersökning får vi en mycket bra grund för vilken typ av åtgärd som är bäst för just dig och hitta en lösning som passar just din kropp.

Hos oss på Fot & Sko Gävle har vi även ett ortopedtekniskt labb där vi tillverkar fotinlägg. Vi arbetar med ortopediska/podiatriska fotinlägg och erbjuder professionella standardinlägg men gör även individuella inlägg efter gipsavgjutningar. Vi kan skräddarsy en lösning som passar just din kropp och ditt rörelsemönster.

Om något i undersökningen tyder på att du behöver annan typ av hjälp än den vi kan erbjuda, får du med dig ett utlåtande på bedömningen att ta med till din vårdgivare.

Vi har även en butik som erbjuder skor som passar allt från härliga promenader i skogen, en aktiv livsstil eller för ditt jobb. Eller helt enkelt för det du tycker om att göra i din vardag.

Därför är Fot & Sko Gävle en helt unik plats, eftersom vårt koncept bygger på ett helhetstänk där du som människa alltid är i fokus.

Välkommen! 

På vår mottagning jobbar vår fysioterapeut/sjukgymnast David Lagerberg. Han är utbildad inom bland annat ortopedisk medicin (OMT), ortopedteknik, podiatri och arbetar med att framställa professionella fotinlägg/fotbäddar efter gipsavgjutningar.

Andreas Arntzén
Produktionstekniker & produktspecialist

David Lagerberg
Leg. Sjukgymnast/Fysioterapeut
Inriktning ortopedisk medicin, ortopedteknik & poditatri

 

Camilla Reinholdsson
Produktionstekniker & produktspecialist

Erica Holmgren
Produktionstekniker & produktspecialist

Patrick Gynnestam 
Produktionstekniker